PRIMERA: Sevilja teško do bodova protiv Selte

Izvor: Press, 03.Jan.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Sevilja teško do bodova protiv Selte

Fudbaleri Sevilje savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Selte sa 1:0, u drugoj utakmici 17. kola prvenstva Španije.
Andalužani su očekivano osvojili veoma važne bodove, ali su igrom razočarali navijače. 
Gosti iz Viga bili su oslabljeni još od 21. minuta, kada je Planas zaradio direktan crveni karton zbog prekršaja, međutim, Sevilja ne samo da nije ubedljivije iskoristila tu prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << već je malo nedostajalo da uporni tim Selte izbori najmanje remi, što bi, prema prikazanom na terenu, bilo apsolutno zasluženo.



Na kraju, navijači su pobednički sastav počastili i zvižducima, iako je Sevilja preuzela četvrtu poziciju na tabeli Primere, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Selta ostala na osmom mestu.

Ranije danas Atletiko Madrid je kod kuće pobedio Levante sa 3:1.

Sevilja - Selta 1:0 (Pareha 32)

Atletiko Madrid - Levante 3:1 (Grizman 18, 47, Godin 82 - El Zar 62)

Kasnije večeras igraju Elče - Viljareal, Deportivo - Atletik Bilbao i Malaga - Almerija, sutra se sastaju Hetafe - Rajo Valjekano, Valensija - Real Madrid, Espanjol - Eibar i Sosijedad - Barselona, a u ponedeljak Kordoba - Granada.

Tabela: Real Madrid 39 bodova, Barselona i Atletiko Madrid po 38, Sevilja 33, Valensija 31, Viljareal i Malaga po 30, Selta, Eibar i Espanjol po 20, itd.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sevilja teško do bodova protiv Selte

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015

MADRID - Fudbaleri Sevilje savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Selte sa 1:0, u drugoj utakmici 17. kola prvenstva Španije...Andalužani su očekivano osvojili veoma važne bodove, ali su igrom razočarali navijače...Gosti iz Viga bili su oslabljeni još od 21. minuta, kada je Planas zaradio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.