POČELO UBEĐIVANJE: Arsenal naciljao igrača Bajerna

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2023, 11:30

POČELO UBEĐIVANJE: Arsenal naciljao igrača Bajerna

Ima ugovor sa Bavarcima do 2027. godine.

Fudbalski klub Arsenal planira da na kraju sezone angažuje igrača Bajerna i holandskog reprezentativca Matijsa de Lihta, prenosi britanski San.

Britanski mediji navode da čelnici Arsenala pokušavaju da ubede holandskog fudbalera da prihvati ponudu londonskog kluba i da nastavi karijeru u Premijer ligi.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta je nedavno izjavio da su njegovom timu neophodna pojačanja u zimskom prelaznom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roku, ali je dodao da će Arsenal zbog finansijskog fer-pleja moći da dovodi nove igrače tek na kraju sezone. De Liht igra na poziciji štopera, a stručni štab "Tobdžija" smatra da bi Holanđanin bio idealno pojačanje za Arsenal, koji u budućnosti želi da se bori za trofeje.

On je u Bajern stigao 2022. godine iz Ajaksa za 77 milione evra. De Liht (24) je trenutno van terena zbog povrede, a ove sezone je za Bajern odigrao 11 mečeva i postigao je jedan gol.

Holandski fudbaler ima ugovor sa klubom iz Minhena do 30. juna 2027. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.