PIKSI SPREMIO MEGA IZNENAĐENJE: Brazilac oblači dres Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 07:41

PIKSI SPREMIO MEGA IZNENAĐENJE: Brazilac oblači dres Srbije!

Diplomatska aktivnost selektora.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković boravio je za vikend u Veroni gde je gledao meč Serije A između istoimenog tima i Torina.

Stojković je iznenadio celokupunu javnost utiscima iz “grada Romea i Julije”.

- Iskoristio sam lepo i korisno, jer sam se u Veroni video sa našim reprezentativcima. Pričao sam sa svima, sa četvoricom, utisci su veoma dobri – rekao je Stojković za Kurir.

Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da u ova dva tima igraju tri srpska reprezentativca, Darko Lazović, Ivan Ilić i Saša Lukić.

- Aaaa, tu je i četvrti! Ovaj naš Brazilac Lijanko. I sa njim sam obavio razgovor. Deluje obećavajuće. Radimo na tome da opet on obuče dres Srbije – napomenuo je Piksi.

Lijanko Vojnović (24) ima srpsko poreklo, igrao je četiri meča za selekciju naše zemlje u mlađim kategorijama 2016. godine, ali se onda opredelio ipak za Brazil. Pošto nije dobio šansu u seniorskoj konkuenciji u Brazilu, ponovo bi mogao da postane “orao”.

Lijanko igra na poziciji štopera, a ove sezone u Seriji A je bio 22 puta u timu “bikova” iz Torina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.