Opljačkana kuća fudbalera Reala

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 16:48

Opljačkana kuća fudbalera Reala

Fudbaler Reala Rodrigo postigao je u subotu uveče oba gola za madridski klub u finalu Kupa kralja, a u nedelju mu je opljačkana kuća, preneli su španski mediji.

Radio "Kadena SER" je preneo da je posle prijave policija zatekla provaljena vrata i ispreturano nekoliko soba, ali sadržaj i vrednost opljačkanih stvari za sad nisu poznati.

Osim Rodriga u Madridu su ranije opljačkani njegovi saigrači Danija Karvahala i Karima Benzeme.

Pratite nas na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GOLOVIMA DONEO REALU KUP KRALJA: Dan kasnije mu opljačkana kuća

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023

Ne zna se šta je sve ukradeno...Fudbaler Reala Rodrigo postigao je u subotu uveče oba gola za madridski klub u finalu Kupa kralja i time bio najzaslužniji za pobedu nad Osasunom 2:1, ali njegovo slavlje je prestalo u nedelju pošto mu je opljačkana kuća, preneli su španski mediji...Radio "Kadena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.