Oldridž: Marjanović je ogroman

Izvor: MVP.rs, 29.Sep.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oldridž: Marjanović je ogroman

Krilni centar Spursa je pohvalno pričao o saigraču.

Do početka NBA lige je ostalo nešto više od mesec dana, a ekipe polako kreću sa pripremom za novu sezonu. Tokom dana za medije novinari su imali priliku da se malo bolje upoznaju sa novim igračima, kao i da dobiju neke informacije od trenera ekipa. Po običaju, Greg Popovič je pokazao kakav je šaljivdžija, a LaMarkus Oldridž je tokom intervjua koji je davao pozitivno pričao i o Bobanu Marjanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << .

"On je zaista ogroman. Ima ogromne ruke, šake, noge. Biće zaista zanimljivo gledati ga kako igra", izjavio je Oldrdidž.

Marjanović je dobio potvrdu od lekarskog tima Spursa da je potpuno oporavljen, te da bez problema može da trenira sa ekipom u narednom periodu. Zanimljivo je da će Marjanović, ako zaigra za San Antonio, postati drugi najviši igrač u isroriji ekipe, pošto je samo Čak Nevit (226cm) viši od njega. Nevit je tokom sezone 1993/94 za Spurse odigrao jedan meč.

Takođe, zanimljivo je da su među igračima Spursa našli i Toni Parker i Boris Diao, kojima odmor posle osvojenog trećeg mesta na Evrobasketu očigledno nije trebao.

(foto: Jerry Lara /San Antonio Express - News)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.