Odbojkašice brane tron – prvi stepenik Kanada

Izvor: B92, 25.Sep.2022, 09:28

Odbojkašice brane tron – prvi stepenik Kanada

Odbojkašice Srbije, odbranu titule osvojene na SP pre četiri godine u Japanu, počeće u 20 časova duelom sa Kanadom, u holandskom Arnemu, u okviru C grupe.

Rival izabranicama selektora Danijelea Santarelija u 2. kolu biće sutra Bugarska u 16.00, takođe u Arnemu, a zatim sledi selidba u Lođ.

Reprezentativke Srbije u Poljskoj će igrati protiv Nemačke 29. septembra (16.00), Kazahstana 30. septembra (13.00) i SAD 1. oktobra (19.00).

Po četiri prvoplasirane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe iz svake od četiri grupe izboriće plasman u drugu fazu turnira u kojoj će selekcije biti smeštene u dve grupe od po osam timova.

Po četiri najbolje plasirane reprezentacije iz novoformiranih grupa učestvovaće u četvrtfinalu 11. oktobra.

Polufinala su zakazana za 12. i 13. oktobar, a meč za treće mesto i finale igraće se 15. oktobra u holandskom Apeldornu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija bez problema započela odbranu svetske titule

Izvor: B92, 25.Sep.2022

Odbojkašice Srbije savladale su Kanadu rezultatom 3-0 u setovima (25:23, 25:16, 25:20), u prvom kolu grupe C Svetskog prvenstva...Izabranice Danijelea Santarelija su nešto jači otpor rivalki imale u prvom i trećem setu, ali su generalno rutinski i brzo privele susret kraju...Nisu se mnogo zadržale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.