Odbojkaši na talasima pobede

Izvor: RTS, 22.Sep.2019, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši na talasima pobede

Odbojkaši Srbije su na specifičan način proslavili plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva posle pobede nad Češkom bez izgubljenog seta. Veče su proveli u opuštanju uz muziku pokazujući da su i muzički talentovani i obrazovani.
Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom nad Češkom u Antverpenu od 3:0 (31:29, 25:21, 25:18) plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a posle utakmice su se opuštali uz laganu muziku.

Tim je za klavirom predvodio Dražen Luburić, asistirao mu je Aleksandar Atanasijević uz podršku celog tima u izvođenju pesama „Samo ovu noć" Saše Matića, "Sve još miriše na nju" Parnog valjka...
Ovo neobično proslavljanje pobede na muzičkim talasima zabeležila je ekipa RTS-a, koja je neprestano uz naše odbojkaše.
I u ovoj oblasti naši odbojkaši su demonstrirali da imaju jedinstven stil i specifične pripreme za buduće mečeve.
Pred našim timom je borba za plasman u polufinale u kojoj će se 23. septembra sresti sa selekcijom Ukrajine koja je priredila svojevrsno iznenađenje eliminacijom Belgije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.