Novi sukob Trampa i Lebrona

Izvor: RTS, 04.Avg.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sukob Trampa i Lebrona

Predsednik SAD Donald Tramp svojom novom objavom na društvenim mrežama nastavio je sukob sa jednim od najboljih košarkaša današnjice Lebronom Džejmsom.
Tramp je reagovao na Lebronov intervju Si-En-Enu, nakon što je preko svoje fondacije otvorio osnovnu školu za problematičnu decu u Ekronu, u kojem je izjavio da Tramp koristi sport >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da podeli ljude.

"Lebrona Džejmsa je intervjuisao najgluplji čovek koji radi na televiziji, Don Limon. Učinio je da Lebron izgleda pametno, što nije lako". Nastavivši citatom iz čuvene reklame: "Meni se dopada Majk" sa aluzijom na Majkla Džordana, objavio je Tramp na Tviteru posle Džejmsovog intervjua.

Rat Trampa i Džejmsa traje već neko vreme. NBA as je otvoreno stao na stranu Hilari Klinton pred izbore, a nikada nije propustio priliku da "pecne" prvog čoveka SAD.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tramp odgovorio uvredljivom porukom LeBronu Džejmsu koji ga optužuje za rasizam

Izvor: Beta, 04.Avg.2018

Američki predsednik Donald Tramp uputio je danas uvredljivu poruku američkom košarkašu LeBronu Džejmsu koji ga je prethodno optužio da podstiče rasne podele u SAD."LeBrona Džejmsa je intervjuisao najgluplji čovek na televiziji (voditelj Si-En-Ena) Don Lemon. Uspeo je da LeBrona pokaže kao inteligentnog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.