Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023, 05:30

Novi pritisak na Luku Modrića

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić još uvek nije produžio ugovor sa tim klubom.
Najave su takve da je sve spremno za Lukin ostanak na stadionu „Santjago Bernabeu“ gde će i završiti karijeru. Međutim, parafa još uvek nema, što je poslužilo drugim ekipama da mu upućuju ponude.
Konkretno, jedna megalomanska stigla je iz Saudijske Arabije vredna čak 300.000.000 dolara za dve godine ugovora!
Obećano mu je da bi nastupao zajedno sa dobrim prijateljem Serhiom Ramosom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ali nije specifizirano o kojem se klubu radi. Kao da je uostalom i važno, jer praktično iza svih stoji čitava država koja želi da kreira moćnu ligu.
Još jednom podsećamo, nedavno su se pojavile informacije da je Luka postigao usmeni dogovor sa Realom o ostanku u Madridu uz specijalnu klauzulu koja uključuje njegovo penzionisanje u prestonici Španije.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.