Novak: Pevušio sam da bih se smirio

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Pevušio sam da bih se smirio

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkrio je da je pronašao nov način da bi ostao miran na terenu kada mu sve ne ide, pa mu se tako dešava da pevuši sam sebi.

Đoković se u petak plasirao u polufinale Mastersa u Šangaju pobedivši Nemca Mišu Zvereva posle preokreta sa 3:6, 7:6 (7:4), 6:3.

Posle tog susreta, srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je istakao da je poslednjih nedelja pokušao da nađe pravi balans u svom životu i smanji pritisak koji oseća na terenu. Tako je pokušao da ostane miran u duelu sa mladim nemačkoim teniserom upotrebivši novu metodu.

„To se desilo pri kraju meča. Umesto da se nerviram kao nekada, a nadam se da je to iza mene, iskoristio bih tu vibraciju i transformisao bih to u pevušenje“, istakao je Đoković.

Novak je takođe istakao da je i Zverev imao šansu da dođe do pobede.

„Nisam dobro udarao lopticu od početka meča, da budem iskren. Bio sam spor na nogama, igrao sam onako kako je on želeo, stajao sam mirno na osnovnoj liniji. On se borio, bio je fokusiran. Dao je sve od sebe i samo nekoliko poena mu je falilo da pobedi“, naglasio je srpski teniser.

Đoković će se za plasman u finale boriti sa Robertom Bautista-Agutom iz Španije, a taj meč moći ćete da pratite u direktnom prenosu na Sport klubu 1 u subotu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.