Nova zatvaranja u NBA zbog virusa

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 12:23

Nova zatvaranja u NBA zbog virusa

Majami zatvorio trening centar posle novog pozitivnog testa.

Košarkaški klub Majami zatvorio je danas svoj trening centrar pošto je i drugi igrač zaražen korona virusom, uoči nastavka sezone u NBA ligi.

Nije objavljeno koji igrač je bio pozitivan na testiranju u ovoj rundi. To je drugi zaraženi igrač, nakon što je prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utvrdjeno za Derika Džounsa.

Košarkaši Majamija će se narednih dana pojaviti u hali na obaveznim testiranjima, ali sala neće biti otvorena za individualne vežne pre nego što ekipa ode u Orlando, gde će se na Diznijevom imanju nastaviti sezona.

Sezona u NBA ligi nastaviće se 30. jula u Orlandu, gde će igrati 22 od 30 ekipa. Sve utakmice igraće se bez publike.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Udarac za Kliperse, odlični šuter zbog koronavirusa ne putuje u Orlando

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020

Iznenađujuće veliki broj NBA igrača zaražen je virusom COVID 19...Pre dva dana je NBA objavio da je 25 igrača pozitivno na koronavirus...Sada je otkriveno da je virusom COVID 19 zaražen i bek LA Klipersa Lendri Šamet...Ovaj odlični šuter je do prekida sezone beležio 9,6 poena po meču, a zbog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.