Izvor: TvojPortal.com, 05.Okt.2012, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerešeno sa Hrvaticama

Tvoj portal
Ženske selekcije Srbije i Hrvatske odigrale su 25:25 (14:12) u prvom od dva prijateljska meča u Petrovcu na Mlavi.
Dvorana "Dragutin Tomašević" bila je mala da primi sve koji su želeli da vide izabranice Saše Boškovića u uvek atraktivnom duelu sa Hrvatskom.


Srbija je pred oko 2.000 navijača bila u vođstvu većim delom utakmice, ali je u finišu posustala i prokockala četiri gola razlike.
"Plave" su u 47. minutu vodile 24:20 (maksimalna >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << prednost), u 53. minutu 25:22, a onda do kraja nisu postigle nijedan gol. Naš golman Katarina Tomašević kod 25:24 je odbranila sedmerac, međutim, poslednja dva napada Srbije bila su jalova i to je Katarina Ježić kaznila izjednačujućim pogotkom.
Andrea Lekić bila je najefikasnija na utakmici sa sedam golova, Svetlana Ognjenović dala je pet, koliko i Maja Zebić na drugoj strani.
"Nisam zadovoljna igrom. Naši strah i dekoncentracija u pojedinim momentima su neobjašnjivi. Smatram da smo mnogo bolje i da moramo mnogo bolje od ovoga što smo prikazale. Imamo jako malo vremena do prvenstva, pa mislim da je ova utakmica došla u pravi čas", rekla je Lekićeva.
Srbija će od 4. do 16. decembra biti domaćin Evropskog šampionata za rukometašice.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.