FURIOZNO: Barsa za pola sata pregazila Espanjol

Izvor: Kurir, 06.Jan.2013, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FURIOZNO: Barsa za pola sata pregazila Espanjol

Na klupu Barselone vratio se Tito Vilanova, koji je odsustvovao nekoliko nedelja zbog operacije tumora pljuvačne žlezde

BARSELONA - Fudbaleri Barselone pobedili su na domaćem terenu ekipu Espanjola rezultatom 4:0 u meču 18. kola španske Primere.

Na klupu Barselone vratio se Tito Vilanova, koji je odsustvovao nekoliko nedelja zbog operacije tumora pljuvačne žlezde.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsi očekivano pripao gradski derbi

Izvor: Press, 06.Jan.2013

Barselona je praktično do pobede stigla posle pola sata meča. ..Mrežu gostiju načeo je Ćavi koji iskoristio dodavanje Inijeste već u 10. minutu. Kada je Pedro posle pet minuta udvostručio prednost bilo je jasno da su Barsini fudbaleri veoam inspirativni...Isti igrač najavio je debakl Espanjola...

Nastavak na Press...

KRENULA SERIJA: Mesi postigao prvi gol u 2013.

Izvor: Kurir, 06.Jan.2013

Argentinac je postigao jedan gol na meču Barselona - Espanjol, a to je bio njegov prvi pogodak u 2013...BARSELONA - Fudbaler Barselone Lionel Mesi postigao je prvi gol u 2013. godini i to na meču 18. kola Primere protiv Espanjola.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.