Nalazimo se u psihološki teškoj situaciji

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 21:25

"Nalazimo se u psihološki teškoj situaciji"

Fudbaleri Radnika iz Surdulice dočekuju Napredak iz Kruševca u 30. kolu Superlige Srbije.

Meč se igra u sredu od 18 sati u Surdulici, a trener Radnika Slavoljub Đorđević govorio je pred taj meč.

"Poraženi smo u prethodne dve utakmice minimalnim rezultatom. U oba susreta detalji su odlučivali. I protiv TSC-a i protiv Novog Pazara bili smo ravnopravan rival, imali svoje prilike, ali smo nažalost ostali praznih šaka. Analizirali smo određene detalje i stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje ne bi smele da nam se ponove u narednim utakmicama", rekao je Đorđević.

"Moji igrači, iako to nije nimalo lako, moraju da podignu glave i nastave dalje da se bore. Sigurno je da se nalazimo u psihoški teškoj poziciji posle dva poraza. Međutim, nemamo izbora, nalazimo se u teškoj situaciji i na meni i mojim saradnicima je da pokušamo da rasteretimo igrače koliko je to moguće kako bi na terenu mogli da pokažu svoj pun potencijal. Verujem u moje igrače, smatram da dobro radimo i da smo i dalje u situaciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini".

Osvrnuo se i na rivala.

"Ekipa Napretka je značajno podigla formu u poslednje vreme, igrali su nerešeno protiv Zvezde, kolega Dragan Perišić je u kratkom roku uspeo da posloži mnogo kockica i malo im je nedostajalo da se nađu u plej-ofu. Kada je moj tim u pitanju, imamo određenih kadrovskih problema, tu pre svega mislim na Sadika i Radulovića koji su imali temperaturu ali se nadam da će obojica moći da nastupe. Za nas je svaki naredni susret utakmica sezone i tako moramo da mu pristupimo. U opticaju je još 30 bodova, ima još dosta da se igra. Od dolaska u Radnik imao sam dva cilja. Da u regularnom delu sezone budemo konkurentni a onda da u plej- autu u duelu sa direktnim rivalima za opstanak probamo da dođemo do cilja. Utakmica protiv Napretka može mnogo toga da odluči, oni jesu fantastična ekipa sa mnogo dobrih igrača, međutim, da ne verujem u svoj tim i pobedu sigurno ne bih ni prihvatio zimus da dođem u Surdulicu", poručio je Đorđević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.