Najnoviji problem Simeonea - Dijego Kosta!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji problem Simeonea - Dijego Kosta!

Ovoga puta ne krivicom španskog napadača.

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Kosta mogao bi da propusti početak sezone u španskom prvenstvu zbog povrede, preneli su danas španski mediji.

Kosta je povredio butinu tokom poslednje pripremne utakmice protiv Juventusa, prošle subote u Stokholmu, koju je Atletiko dobio sa 2:1.

Kosta je ušao u drugom poluvremenu, a trener Dijego Simeone morao je da ga zameni u završnici utakmice zbog povrede.

Kosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će biti podvrgnut dodatnim pregledima kako bi se utvrdilo koliko je ozbiljna povrede i koliko bi mogao da odsustvuje sa terena.

On je propustio veći deo prošle sezone zbog povrede kolena, ali je dobro igrao na pripremama i postigao je četiri gola u pobedi protiv Real Madrida od 7:3 u prijateljskoj utakmici.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Jorgandžije” oslabljene na startu La Lige

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Košta mogao bi da propusti početak sezone u španskom prvenstvu zbog povrede. Košta je povredio butinu tokom poslednje pripremne utakmice protiv Juventusa, prošle subote u Stokholmu, koju je Atletiko dobio sa 2:1. Kladionica MaxBet nudi kvotu 4,05 na nerešen ishod...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.