Nadam se plasmanu na SP u Kataru

Izvor: Beta, 26.Jan.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadam se plasmanu na SP u Kataru

BEOGRAD, 26. januara 2014. (Beta) - Selektor rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić rekao je u nedelju da će njegova ekipa u kvalifikacionim utakmicama sa Češkom pokušati da se iskupi za rezultat sa EP u Danskoj i da se nada plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru.

"Čekaju nas vrlo teške utakmice. Česi i mi smo loše prošli na Evropskom prvenstvu i borićemo se da se iskupimo za rezultate koje smo ostvarili u Danskoj. Prvu utakmicu u junu igraćemo na svom terenu, drugu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Češkoj", rekao je Matić.

Rukometna reprezentacija Srbije igraće protiv Češke prvu utakmicu 7. ili 8. juna, a revanš 14. ili 15. juna, u baražu za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Reprezentacija Srbije je takmičenje na Evropskom prvenstvu u Danskoj završila u prvoj fazi, sa jednom pobedom.

Svetsko prvenstvo za rukometaše održaće se od 17. januara do 1. februara 2015. godine u Kataru.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Partizan će nastaviti sa dobrim rezultatima

Izvor: Beta, 26.Jan.2014

BEOGRAD, 26. januara 2014. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u nedelju da njegova ekipa mora da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima i u predstojećoj utakmici sa skopskim MZT-om i da će igrači morati da se ujedine kako bi nadoknadili odsustvo kapitena Dragana Milosavljevića,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.