Nadal stigao do Novaka posle pet sati!

Izvor: Mondo, 11.Jul.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal stigao do Novaka posle pet sati!

U petak u polufinalu Vimbldona gledaćemo 52. duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Drugi par Anderson - Izner.

Rafael Nadal plasirao se u polufinale Vimbldona, pošto je u maratonskom susretu na Centralnom terenu bio za nijansu bolji od Huana Martina Del Potra - 3:2, po setovima 7:5, 6:7 (7:9), 4:6, 6:4, 6:4!

Meč je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trajao četiri sata i 52 minuta.

Jedini brejk u petom setu Nadal je napravio za vođstvo od 3:2, a nakon toga je Del Potro imao pet šansi da uzvrati i izjednači rezultat, ali je Španac sve izdržao.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nadalu trebalo 5 sati da pobedi Del Potra!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2018

U petak u polufinalu Vimbldona gledaćemo 52. duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Drugi par Anderson - Izner...Rafael Nadal plasirao se u polufinale Vimbldona, pošto je u maratonskom susretu na Centralnom terenu bio za nijansu bolji od Huana Martina Del Potra - 3:2, po setovima 7:5, 6:7 (7:9),...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.