Murinjo: Imao sam odlične ponude

Izvor: B92, 07.Maj.2008, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: "Imao sam odlične ponude"



Bivši trener engleskog fudbalskog prvoligaša Čelsija Žoze Murinjo, koji je zbog neslaganja sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem sporazumno napustio kormilo ovog kluba septembra prošle godione, priznao je da je pogrešio što nije mnogo ranije napustio Stamford Bridž. "Imao sam izuzetnu ponudu od jednog velikog evropskog kluba, ali nisam želeo da napustim Čelsi zbog obećanja kojeg sam dao navijačima da neću svojevoljno napuštati klub", prenosi izjavu Murinja ruskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štampi britanski "Dejli Telegraf".

Portugalski stručnjak je potvrdio da je krajem prošle godine odbio i izuzetnu ponudu da preuzme kormilo reprezentacije Engleske.

"Nije mi interesantan rad sa nacionalnim selekcijama. Volim svakodnevni rad, stalne treninge i utakmice, čega nema u reprezentativnom fudbalu... Nemam 60, već samo 45 godina", istakao je Murinjo i ponovio da će u budućnosti raditi kao trener u Španiji ili Italiji.

Murinjo je rekao da ne zavidi Čelsiju što je u finalu Lige šampiona.

"Samo ljudi slabog karaktera i gubitnici mogu da osećaju zavist. Šta meni znači mogućnost da Čelsi osvoji Ligu šampiona i Premijer ligu? Pa i ja sam te iste trofeje osvajao", poručio je Murinjo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.