Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljenik navijača Partizana u klinču sa mišićavim Amerikancem (VIDEO)

U ponedeljak je na programu bio jedan od derbija turskog prvenstva u kom su se sastala dva evroligaša - Fenerbahče i Anadolu Efes.

Pobeda je pripala timu Željka Obradovića (81:75), a solidan doprinos dao je i naš Nikola Kalinić koji je postigao osam poena. Detalj koji je obeležio meč je tuča u kojoj su glavni akteri bili Jan Veseli sa jedne i Derik Braun sa druge strane.

Posle žestokog odgurivanja sa obe strane malo je nedostajalo da dođe do posničenja, ali srećom umešali su se ostali igrači i sprečivši veći incident.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dok se Jan Veseli pesničio sa gorostasom Efesa, Bogdanu su falile samo kokice! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2017

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Efes sa 81:75 u turskom šampionatu, a duel je obeležilo veliko koškanje Derika Brauna i Jana Veselog...Češki košarkaš i Amerikanac bili su "naelektrisani" u jednom duelu i posle varnica malo je nedostajalo da dođe do tuče, što su sprečili igrači obe ekipe....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.