Milinković-Savić na korak od Al Hilala

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 18:44

Milinković-Savić na korak od Al Hilala

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić će uskoro biti predstavljen kao novi igrač Al Hilala.

Vest je potvrdio pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano, koji je od starta prati ovu priču i novom objavom je istakao da je posao blizu kompletiranja.

Kako on navodi, dva kluba su se dogovorila oko obeštećenja za igrača kojem ističe ugovor narednog leta, a koje će iznositi 40 miliona evra.

Srpski vezista će potpisati trogodišnju saradnju sa timom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Saudijske Arabije, a do zvanične potvrde nas dele medicinski pregledi i potpis ugovora.

Al Hilal je prošle sezone osvojio treće mesto u šampionatu Saudijske Arabije.

U Al Hilal je stigao i trener Žorž Žezus, posle Rubena Neveša i Kalidua Kulibalija. a blizu je i Bernardo Silva, as Mančester Sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.