Milinković: Nišlije su ozbiljan takmac

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: "Nišlije su ozbiljan takmac"

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da će niški Radnički biti ozbiljan takmac ali da je pobeda nad AZ Alkmarom podigla moral njegovim igračima koji će učiniti sve da dođu do nova tri boda u Superligi.

Nakon poraza u 149. "večitom derbiju" a potom i pobede koju su ostvarili na startu grupne faze Lige Evrope fudbalere Partizana u nedelju očekuje duel sa Radničkim iz Niša u okviru 10. kola Superlige Srbije.

Šef stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << štaba šampiona Srbije Zoran Milinković rekao je da je pobeda nad AZ Alkmarom podigla moral u svlačionici i da će igrači dati svoj maksimum da kako bi bila upisana nova tri boda.

"Ekipu Partizana u nedelju čeka još jedna utakmica u Superligi, kojoj pristupamo sa velikom ozbiljnošću,  kao i svakoj narednoj koja sledi. Utakmica protiv AZ  Alkmara  je svakako podigla moral ekipe i ujedno vratila igrače poput Fabrisija, koji je iskoristio datu šansu. Na njemu je da nastavi da sa dobrim i kvalitetnim nastupima kao u četvrtak" rekao je Milinković.

Poslednji međusobni susret Partizana i Radničkog završen je remijem bez golova a Zoran Milinković tvrdi da će "Real sa Nišave" ponovo biti ozbiljan takmac.

"Ono što je karakteristično za ekipu niškog Radničkog je izuzetno stamena, fizički jaka odbrambena linija, sačinjena od korpulentnih i iskusnih igrača. Napravili su dobar start u sezoni i biće nam ozbiljan takmac" kazao je Milinković.

Što se tiče kadrovske situacije Zoran Milinković verovatno neće moći da računa na Abubakara Oumarua koji je povredio rame u duelu sa AZ Alkmarom i bilo bi rizično bacati ga u vatru.

"Osim Abubakara, koji ima lakšu povredu ramena, svi ostali igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Videćemo po dogovoru sa medicinskom službom da li će Oumaru biti spreman za nedelju ili će se odmarati" zaključio je trener crno-belih.

Utakmica desetog kola Superlige Srbije između Partizana i niškog Radničkog zakazana je za nedelju, 20. septembar sa početkom od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.