Milan ne prodaje Ronaldinja

Izvor: Beta, 28.Dec.2010, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ne prodaje Ronaldinja

DUBAI, 28. decembra 2010. (Beta-AP) - Direktor Milana Umberto Gandini rekao je u utorak u Dubaiju da klub "za sada" ne namerava da se rastaje sa svojim fudbalerom Ronaldinjom.

Gandini je rekao da je Ronaldinjo u utorak došao na pripreme ekipe u Dubai i da je trenirao, spremajući se za prijateljski meč sa lokalnim klubom 2. januara.

On je kazao da vlasnik kluba i italijanski premijer Silvio Berluskoni "želi da za sada Ronaldinjo ostane i igra za Milan".

Italijanski mediji nagadjali su da će brazilski napadač u januarskom prelaznom roku otići u neki od zainteresovanih klubova iz njegove domovine ili u drugi klub iz Serije A.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldinjo stigao na trening, pa otišao!

Izvor: S media, 28.Dec.2010

Direktor Milana, Umberto Gandini, rekao je da za sada ne namerava da se rastaje sa svojim fudbalerom Ronaldinjom. Brazilac, međutim, ne misli tako...Igrači Milana se trenutno nalaze na pripremama u Dubaiju, a danas im se pridružio i Ronaldinjo. Zajedno sa ekipom počeo je trening, ali ga je ubrzo...

Nastavak na S media...

Ronaldinjo ipak ostaje u Milanu

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Dec.2010

Direktor italijanskog fudbalskog prvoligaša Milana Umberto Gandini izjavio je danas da će brazilski internacionalac Ronaldinjo ostati u klubu, uprkos navodima medija da "roso-neri" planiraju da ga prodaju u zimskom prelaznom roku. Gandini je rekao da je italijanski premijer i prvi čovek Milana

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Silvio Berluskoni ne da Ronaldinja

Izvor: Glas javnosti, 29.Dec.2010, 07:02

DUBAI- Direktor Milana Umberto Gandini ispričao u Dubaiju da klub "za sada" ne namerava da se rastaje sa svojim fudbalerom Ronaldinjom...Gandini je rekao da je Ronaldinjo došao na pripreme ekipe u Dubai i da je trenirao, spremajući se za prijateljski meč sa lokalnim klubom 2. januara. On je kazao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.