Mihajlović se oglasio povodom napada na igrača: Zbog njegovog glupog faula...

Izvor: Blic, 25.Feb.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović se oglasio povodom napada na igrača: Zbog njegovog glupog faula...

Fudbaleri Sampdorije remizirali su sa Đenovom (1:1) u gradskom derbiju, a posle meča, trener Siniša Mihajlović nasrnuo je na igrača Ređinija koji je napravio prekršaj, umalo koban za konačni ishod.

De Silvestri i ostali igrači sprečili su da incident preraste u još ozbiljniji sukob, a Mihajlović se posle susreta osvrnuo na dešavanja posle meča.

"Na kraju utakmice sam bio veoma ljut na njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogli smo da izgubimo zbog tog glupog faula. Ljut sam bio zbog pristupa. Ipak, u svlačionici je sve bilo u redu, izgladili smo odnose i sad nema problema. Bilo bi mi jako žao da smo izgubili", rekao je Mihajlović, i dodao:

"Možda je remi najpravedniji rezultat, obe ekipe su imale šanse, mi svoje nismo iskoristili, a na kraju smo mogli i da izgubimo. Čekamo i Etoa, nije tačno da je odbio da bude na klupi, već je imao lakšu povredu, uskoro će biti na raspolaganju".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šta je Mihajlovića "izulo iz cipelica"?

Izvor: Mondo, 25.Feb.2015

Trener Sampdorije objasnio da mu je roletna posle meča sa Đenovom pala zbog glupog faula Vaska Ređinija, koji je mogao skupo da ih košta..Foto: Guliver/Getty images/Gabriele Maltinti..Sampdorija je odigrala nerešeno protiv Đenove (1:1) u gradskom derbiju, a utakmicu je obeležio je Siniša Mihajlović,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.