Mesi prvi kapiten Barselone, Buskets zamenik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi prvi kapiten Barselone, Buskets zamenik

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi zvanično je postao kapiten katalonskog tima posle odlaska Andresa Inijeste u Japan, saopšteno je na sajtu kluba.

Mesi je često nosio traku prošle sezone, pre svega jer je Inijesta bio uglavnom rezerva, a sada je zvanično dobio glavnu ulogu.

Interesantno je da će mu zamenici biti saigrači, takođe, ponikli u čuvenoj La Masiji - redom Serhio Buskets, Đerar Pike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Serđi Roberto.

Prethodno je Inijesta nosio kapitensku traku dve sezone kao naslednik Ćavija Ernandeza.

Mesi, pet puta osvajač Zlatne lopte, u Barseloni je od svoje 14. godine i za prvi tim je odigrao 637 utakmica i dao 552 gola.

Osvojio je čak 31 trofej, među kojima su četiri Lige šampiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ozvaničen Inijestin naslednik: Mesi kapiten Barse, Buskets zamenik

Izvor: BKTV News, 10.Avg.2018

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi zvanično je postao kapiten katalonskog tima posle odlaska Andresa Inijeste u Japan, saopšteno je na sajtu kluba...Mesi je često nosio traku prošle sezone, pre svega jer je Inijesta bio uglavnom rezerva, a sada je zvanično dobio glavnu ulogu...Interesantno...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.