Mesi negirao da napušta reprezentaciju

Izvor: Press, 29.Avg.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi negirao da napušta reprezentaciju

Zvezda Barselone i član argentinske reprezentacije Lionel Mesi, poručio je da nema nameru da napušta redove "gaučosa", uprkos kritikama domaćih medija.
         "Nikada nisam rekao da ću otići iz reprezentacije, koliko god pokušavaju da me "ubiju", u tome neće uspetii", rekao je u ironičnom tonu kapiten argentinske selekcije, a prenosi ESPN. Mesi je naglasio da je već naviknut na kritike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada ne odigra na očekivanom nivou, kao što je to bilo prošlog meseca kada je Argentina izgubila u finalu Kopa Amerike od Čilea. "Dokle god me selektor Martino bude zvao u tim, odazivaću se", rekao je Mesi. Argentina igra prijateljske mečeve protv Bolivije 4. septembra u Hjustonu i četiri dana kasnije protiv Meksika u Dalasu, na pripremnom turniru za južnoamericke kvalifikacije za SP u Rusiji 2018.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.