Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2021, 14:06

Mesi napada neprobojni bedem Sevilje

Andalužani bez primljenog gola na pet vezanih mečeva u Primeri. Barsa i dalje bez Fatija, Kutinja, Roberta i Pjanića, domaćin bez Argentinaca Akunje i Okamposa. Promo kvota u Mozzartu na pobedu Katalonaca - 2,47

Početkom meseca činilo se da će Atletiko da se prošeta do titule u Španiji, prve posle sedam godina. Međutim, Jorgandžije posustaju, a Real, Barselona i Sevilja se bude i oprasno prete četi Dijega Čola Simeonea.

Derbi 25. kola Primere igra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se na stadionu Sančez Pishuanu - Sevilja dočekuje Barselonu (16.15). Andalužani su na pragu eliminacije iz Lige šampiona posle poraza (2:3) na svom terenu od Borusije Dortmund u prvom meču osmine finala, ali u prvensvu izabranici trenera Đulena Lopetegija igraju odlično. Vezali su 10 pobeda u Španiji, od toga šest u prvenstvu i sada imaju samo sedam bodova manje od lidera Atletika.

Katalonci imaju osam pobeda u Primeri u poslednjih devet kola, a jedini kiks doživeli su prošle nedelje kada je Kadiz na Nou Kampu u finišiu stigao do boda (1:1). Pobednik ovog meča bi ostao u trci za titulom sa madridskim timovima, dok u slučaju poraza i za Sevilju i Barselonu bi borba za krunu verovatno bila završena.

Ronalda Kumana, trenera Barseolone, raduje povratak na teren posle povrede stuba odbrane Đerara Pikea. I dalje nedostaju mladi Ansu Fati, Brazilac Felipe Kutinjo i Serhi Roberto. U konkurenciji za tim Barselone nije ni letošnje pojačanje iz Juventusa Miralem Pjanić.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kod domaćina, i dalje su van stroja Argentinci Markos Akunja i Lukas Okampos. U napadu će biti raspucani El Nesiri, a u starnrih 11 se ustalio i Gaučos Papu Gomez, zimska pridošlica iz Atalante. Prema najava Marke, srpski reprezentativac Nemanja Gudelj neće biti u startnih 11, čekaće šansu s klupe za rezerve. Prednost na sredini terena dobiće Ivan Rakitić i Fernando.

Ova dva tima igraće za samo četiri dana noviu susret, ovaj put u revanšu polufinala Kupa kralja. Sevilja iz prvog meča sa Sančez Pishauan ima lepu prednost od 2:0 i blizu je finala i eventualnog duela sa pobednikom drugog para, Levante – Bilbao (prvi meč 1:1).

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE BARSELONA DA OSVOJI TITULU U ŠPANIJI JE 5,00.

Barselona nije pobedila Sevilju na tri poslednje utakmice. Nema mnogo pogodaka u duelima ova dva tima u pretdonim mečevima. Na tri vezane utakmice bilo je 0-2 gola. Mreža Sevilje je ostala netaknuta na pet uzastopnih mečeva u Primeru, pa će Lionel Mesi i durogiv imati težak zadatak da probiju bedem ispred golmana Bona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Hetafe je od borbe za Ligu šampiona pre nekoliko sezona došao u situaciju da se bori za opstanak. Tim iz Madrida dočekuje večeras (21.00) Valensiju posle četiri vezana poraza. Za domaći tim igraće Nemanja Masksimović. On je špansku epiziodu počeo na Mestalji, ali je posle samo godinu dana prešao u Hetafe gde je standardan već treću sezonu. U prvom delu sezone u Valensiji nije bilo pobednika – 2:2. Hetafe nije postigao gol na pet poslednjih utakmica u Primeri.

Derbi meča Primere, Sevilja – Barselona (16.15), kao i preostale tri utakmice današnjeg programa možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

PRIMERA – 25. KOLO

Petak

Levante - Bilbao 1:1 (1:0)

/Rožer 33pen - Garsija 56pen/

Subota

14.00: (2,35) Eibar (2,95) Ueska (3,50)

16.15: (2,90) Sevilja (3,30) Barselona (2,47)

18.30: (2,70) Alaves (2,95) Osasuna (2,90)

21.00: (2,75) Hetafe (2,75) Valensija (3,00)

Nedelja

14.00: (1,87) Selta (3,45) Valjadolid (4,40)

16.15; (3,60) Kadiz (3,20) Betis (2,15)

18.30: (2,20) Granada (3,10) Elče (3,60)

21.00: (2,95) Viljareal (3,00) Atletiko M. (2,60)

Ponedeljak

21.00: (1,97) Real M. (3,45) Sosijedad (3,90)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sigurno, razigrano - superiorno! Ova Barselona može da napadne titulu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2021

Lagano savladana Sevilja na Pishuanu - 2:0..Da celokupna fudbalska javnost nije možda malo prerano otpisala Barselonu? Čini se da jeste! Ekipa Ronalda Kumana je u idealnom trenutku sezone dostigla vrhunsku formu, zaključno sa velikim liderom Lionelom Mesijem, i sada ozbiljno preti da u kratkom vremenskom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.