Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 16:49

Mejers se oprostio od Budućnosti

"Vreme je za povratak kući", napisao je Letonac

Letonac Martins Mejers oprostio se od Budućnosti iz Podgorice. On je na društvenim mrežama imao poruku za navijače Plavih, zahvalio se klubu za koji je nastupao ove sezone i tako verovatno stavio tačku na nošenje plavog dresa.

On je tokom pauze zbog koronavirusa bio sve vrieme u Crnoj Gori.

Mejers je u prekinutoj ABA ligi, kao alternativa Hasanu Martinu, igrao prosečno 10,6 minuta po meču, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uz 5,6 poena i 2,6 skoka.

Nije se pokazao kao stranac koji pravi neku veliku razliku, pa su verovatno u Podgorici rešili da se rastanu sa njim i da potraže nova pojačanja na tim pozicijama za sledeću sezonu.

Big Thanks Podgorica! It’s Time to go Home

A post shared by Martins Meiers ???????? (@33mmeiers) on Jun 5, 2020 at 3:19pm PDT

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.