Megvajer se oseća bezbedno na treningu

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 13:57

Megvajer se oseća bezbedno na treningu

Engleski fudbaler Hari Megvajer pohvalio je igrače koji su se vratili treninzima.

Premijerligaši su u nedelju i ponedeljak testirani na kovid-19, a oni negativni su se vratili na terene.

Igrači Mančester junajteda su se u Keringtonu pojavili u sredu, a Megvajer kaže da se osećao bezbedno.

"Da, ovo je bilo čudnih nekoliko meseci, ali klub je poštovao protokol. Izgleda mi kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je sve bezbedno. Ovo nam je prvi dan na treningu, ali sve izgleda bezbedno i svi sve poštuju, tako da mislim da niko neće imati problema dok se stvari ovako budu odvijale", rekao je Megvajer.

Iskusni defanzivac je opisao kako je izgledao trening.

"Ima mnogo manje ljudi u kompleksu nego uobičajeno. Danas sam radio u grupi od četvoro, sa jednim trenerom. Imamo mnogo prostora tako da nismo blizu bilo kome, ali glavno je da se bacimo na rad, a onda odemo kući. Sada se opuštam i sve je gotovo, jedva čekam sutra", kaže reprezentativac Engleske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.