Mateo Garsija se već raduje prvoj tituli

Izvor: RTS, 25.Maj.2020, 23:04

Mateo Garsija se već raduje prvoj tituli

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija srećan je što će svoju prvu titulu osvojiti sa crveno-belima, a očekuje da će osvojiti i duplu krunu. Već u prvoj utakmici nastavka Superlige Srbije na gostovanju protiv Rada na Banjici Zvezda ima šansu da pobedom osigura šampionsku titulu.
Mladi argentinski fudbaler Mateo Garsija uveren je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda već u prvom meču obezbediti šampionski pehar.

"Treniramo naporno i verujem da ćemo već u petak, u utakmici protiv Rada, i matematički osvojiti titulu. To će biti moja prva titula u crveno-belom dresu i moram priznati da sam mnogo srećan zbog toga", rekao je Garsija za klupski sajt.
Ekipa Dejana Stankovića ima visoke ambicije i u Kupu Srbije, a 23-godišnji krilni igrač veruje u osvajanje duple krune.
"Verujem da mi to možemo. Profesionalci smo, znamo šta se od nas traži i želimo da uspešno završimo sezonu. Rival u kupu nije lak, iako možda situacija na tabeli govori drugačije. Međutim, mi smo Crvena zvezda i u svakim meč ulazimo maksimalno fokusirani, jer je u svakoj utakmici imperativ je pobeda.", rekao je Garsija.
Krilni napadač crveno-belig je posebno istakao da će mu nedostajati publika na tribinama i jedinstvena atmosvera koju stvaraju navijači.
„Otkako sam došao, oduševljen sam zvezdašima. Prvi meč sam odigrao protiv Jang bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona i već tada sam bio zapanjen koliko dobru atmosferu oni naprave. Takođe, bili su tu i kada nije išlo, pratili su nas kroz neke teške trenutke i svojom pesmom nam daju vetar u leđa. Biće teško bez njih, ali sa druge strane to će biti motiv više, zato što su zaslužili da budu ponosni na svoj klub i igrače."
Superliga Srbije nastavlja se, posle dvomesečnog prekida izazvanog pandemijom koronavirusa, utakmicama 27. kola, a Crvena zvezda će biti gost Rada na Banjici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.