Mašović napustio Čukarički i prešao u Briž

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašović napustio Čukarički i prešao u Briž

Mladi štoper Čukaričkog Erhan Mašović (18) potpisao je četvorogodišnji ugovor sa belgijskim Brižom, saopštio je sportski direktor Čukarickog Vladimir Matijašević.

Mašović, koji je prethodne četiri godine proveo na Banovom brdu, a prema informacijama beogradskih medija, odlazi u Belgiju u transferu vrednom 1,6 miliona evra.

- Nama ovaj transfer nije neko veliko iznenađenje, radili smo na tome od novembra. Čukarički ima pravo na procenat od dalje prodaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a o ciframa, iako će se verovatno pojaviti, ne mogu da pričam - rekao je Matijašević za sajt kluba.

Kako je naglasio, za Mašovića je bilo više zainteresovanih klubova iz Evrope, ali je Briž bio najkonkretniji.

- Vlasnik Čukaričkog Dragan Obradović, potpredsednik Nenad Mirosavljević i ja smo se bavili time izvesno vreme. Uradili smo dobar posao iako nam rezultatski nisu bili bajni dani. Deveti smo na tabeli, ali tvrdim da naš klub funkcioniše najbolje u Srbiji. Priče rekla-kazala o puštanju utakmica i sličnim stvarima nisu tačne i ne zanimaju nas.

Mašović je u Čukarički došao u junu 2013, dve godine kasnije potpisao je profesionalni ugovor i debitovao za prvi tim 27. februara 2016. na utakmici protiv Radnika iz Surdulice (2:1), a baš protiv tog tima je odigrao poslednju utakmicu u dresu ekipe sa Banovog brda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.