Marušić u Laciju za 6.500.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marušić u Laciju za 6.500.000 evra!

Veliki transfer nekadašnjeg prvotimca Voždovca

Adam Marušić je ostvario transfer karijere! Makar za sada… Nekadašnji fudbaler Voždovca se seli u Lacio iz Ostendea, javljaju italijanski mediji.

Rimski klub će Ostendeu platiti 6.500.000 evra na ime obeštećenja uz eventualne bonuse. Crnogorski reprezentativac će sutra potpisati petogodišnji ugovor sa Nebeskoplavima kada obavi lekarske preglede.

Marušić je prošlog leta došao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ostende posle dve odlične sezone u Kortrajku i vrlo brzo se nametnuo kao jedan od nosilaca igre belgijskog tima. Prethodne sezone je odigrao 40 utakmica u svim takmičenjima za Ostende i upisao pet golova i šest asistencija.

Pominjao se i kao pojačanje Anderlehta, ali kada je stigla ponuda Lacija nije dileme. Sa obeštećenjem od 6.500.000 evra, Marušić je druga najskuplja prodaja u istoriji Ostendea, rekorder je nedavni transfer Nanija Dimate u Volfzburg za 10.000.000 evra.

Prošlog leta je Lacio iz Ostendea doveo i defanzivca Džordana Lukakua za 4.000.000 evra.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Monako uzeo Srbina

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2017

Stigao Boris Popović..Kadetski reprezentativac Srbije Boris Popović i zvanično je postao novi član Monaka, koji je danas objavio da je dogovorio dolazak doskorašnjeg kapitena drugog tima drugoligaša Tura.  Popović će, naravno, isprva igrati za U19 selekciju Kneževa...Francuski vicešampion...

Nastavak na MozzartSport.com...

Za njega je malo ko čuo dok je igrao u Srbiji, sad ga je uzeo Lacio?!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017

Od Voždovca, preko Kortrijka i Ostendea, do velikog Lacija...Adam Marušić je na pragu najvećeg transfera dosadašnje karijere koji bi trebalo da se dogodi u petak, pošto prođe lekarske preglede, i potpiše ugovor sa Rimljanima...Italijanski mediji tvrde da je posao pri kraju i da će bivši đak...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.