Marjanović o Gasolu: Biće teško, ali šta ćemo VIDEO

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović o Gasolu: Biće teško, ali šta ćemo VIDEO

Srpski košarkaš Boban Marjanović govorio je o utiscima posle pobede nad Portorikom, kao i o narednom meču protiv Španije.

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su savladali Portoriko sa 90:47.

"Svaka dobijena utakmica je lep osećaj, kada uđeš u svlačionicu i vidiš da se svi smeju. Mislim da smo odigrali dobar meč, Portorikanci su dobar tim i mislim da su pružili otpor tokom prvog naleta. Idemo dalje, biće naravno sve teže i teže", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Marjanović.

Centar Dalas Maveriksa nije hteo da analizira naredni meč, duel sa Španijom koji će se igrati u nedelju.

"Bavili smo se prvo ovom utakmicom, pa ćemo posle Španijom. Imamo sutra ceo dan. Biće težak meč, moramo da ga spremimo kao svaku utakmicu, pa ćemo videti".

Kratko je prokomentarisao i okršaj sa centrom "furije" Markom Gasolom.

"Izvaredan igrač. Izvanredan odbrambeni, napadački i timski igrač. Biće teško, ali šta ćemo - moramo da se borimo", istakao je Bobi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.