Maksimovićev gol za bod Hetafea VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 00:04

Maksimovićev gol za bod Hetafea VIDEO

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović bio je strelac za Hetafe u remiju sa Viljarealom u gostima u okviru 25. kola LaLige - 1:1.

Srpski fudbaler je u 24. minutu zatresao mrežu "žute podmornice" udarcem iz kazneng prostora.

Prethodno, Grinvud je ubacio loptu pred gol, tamo je reagovala odbrana domaćeg tima, a Maksimovič je bio spreman da iskoristi ovaj neočekivan poklon.

Bio je potpuno sam prilikom udarca, neometan u tom momentu, nije časio časa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već je odmah zahvatio loptu koja je završila u mreži golmana Viljareala Jorgensena.

Gosti su, tako, poveli, uspeli i da sačuvaju vođstvo do poluvremena, ali se kući vraćaju bez "celog plena".

Za to je odgovoran Đerard Moreno koji je u 53. minutu, u jeku inicijative domaćih, poslao loptu pored nogu čuvara mreže Madriđana Sorije.

Tada je i postavio konačan rezultat utakmice.

Viljareal je tako nastavio niz mečeva bez poraza, doduše ovo mu je četvrti remi u poslednjih pet utakmica - jedina pobeda u tom nizu bila mu je ona najveća ove sezone i verovatno najsenzacionalnija ove godine, protiv Barselone u gostima 5:3.

Zbog katastrofalnog starta sezone ovaj tim, ipak, ne može da računa na nagli skok na tabeli i plasman u krug timova koji mogu do Evrope.

Hetafe ostaje u "zlatnoj sredini" LaLige.

LaLiga, 25. kolo

Petak

Viljareal - Hetafe 1:1

Moreno 53 - Maksimović 24

Subota

14:00 Atletiko Madrid - Las Palmas

16:15 Osasuna - Kadis

18:30 Selta - Barselona

21:00 Valensija - Sevilja

Nedelja

14:00 Rajo Valjekano - Real Madrid

16:15 Granada - Almerija

18:30 Majorka - Real Sosijedad

21:00 Real Betis - Alaves

Ponedeljak

21:00 Atletik Bilbao - Đirona

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.