Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 16:39

Majorka odustala, Đurđević je preskup

Klub sa Baleraskih ostrvu se okrenuo napadaču Levantea Daniju Gomezu

Majorka je navodno odustala od dovođenja Uroša Đurđevića, a razlog za to su visoki zahtevi Hihona za drugog strelca Segunde, piše El Gol Digital.

Đurđević u svom ugovoru ima izlaznu klauzulu od 25.000.000 evra, ali je sportski direktor Havi Riko nedavno poručio da srpskog napadača neće pustiti ispod 6.000.000 evra. To klub sa Balearskih ostvra nije bio u stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da plati.

Majorka se stoga okrenula alternativnom rešenju, a u pitanju je mladi napadač Levantea Dani Gomeza. U pitanju je igrač koji je stasao u omladinskom pogonu Real Madrida, a bio je i deo mlade reprezentacije Španije na nedavnom Evropskom prvenstvu. Ipak, prošle sezone je postigao samo dva gola na 34 utakmice, ima ugovor do 2025. godine, pa je u klubu procenjeno da je pozajimca najbolja opcija ovog leta.

Ta solucija u potpunosti odgovara čelnicima Majorke, pošto bi im preostalo samo da "pokriju" platu igrača u narednoj sezoni.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.