Luka Jović spreman, u subotu dan istine?

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović spreman, u subotu dan istine?

Počeće izgleda sam u napadu protiv Levantea, za njega je ovo velika šansa za dokazivanje...

Luka Jović je trenirao bez problema, biće spreman za meč protiv Levantea.

Kako pišu španski mediji, Zidan će mu verovatno ukazati šansu od prvog minuta, a mogao bi da odmori Benzemu, pred start Lige šampiona.

Real lagano kompletira redove posle reprezentativne pauze, meč protiv Levantea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra se u subotu u rano popodne.

Prema nekim informacijama, šanse za debi dobiće Militao umesto Varana, od početka ćemo videti i oporavljenog Azara, kao i verovatno Džejmsa, pošto je Isko povređen.

U svakom slučaju, u Realu su odahnuli, imaće gotovo čitav tim na raspolaganju, na klupi bi mogao da ostane roviti Modrić.

Utakmica protiv Levantea igra se u subotu od 13 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.