Luk Šo ostao veran Junajtedu

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 12:55

Luk Šo ostao veran Junajtedu

Fudbaler Mančester junajteda Luk Šo produžio je ugovor sa klubom sa "Old traforda" do 30. juna 2027. godine, saopšteno je klub.

Šo (27) je u Mančester junajted stigao 2014. godine iz Sautemptona, a za "crvene djavole" je odigrao 249 utakmica u svim takmičenjima i postigao je četiri gola.

"Pre devet godina sam potpisao prvi ugovor sa ovim neverovatnim klubom. Oduševljen sam što ću da produžim boravak u Mančester junajtedu. Neizmerno sam napredovao od dolaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Mančester. Znam šta je potrebno za uspeh u ovom klubu. Nalazimo se na početku puta sa menadžerom i njegovim stručnim štabom. Ovde postoji sjajna šansa da se stvori nešto posebno, a ja želim da budem deo toga", rekao je Šo posle potpisivanja novog ugovora.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 29 mečeva i tri puta se upisao u strelce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ ČETIRI GODINE NE OLD TRAFORDU: Luk Šo produžio ugovor sa Mančesterom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023

U klub je stigao pre devet godina...Fudbaler Mančester junajteda Luk Šo produžio je ugovor sa klubom sa "Old traforda" do 30. juna 2027. godine, saopšteno je danas...Šo (27) je u Mančester junajted stigao 2014. godine iz Sautemptona, a za "crvene đavole" je odigrao 249 utakmica u svim takmičenjima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.