Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 21:26

Ljulj je za nastavak sezone

"Moramo da se potrudimo i probamo sa nastavkom takmičenja"

I dok se brojni košarkaši javljaju i tvrde da sezona u košarci ne treba da se nastavi zbog svega što se dešava, sada se javio veliki Serhio Ljulj i pokazao da ima onih koji drugačije razmišljaju.

Španac ističe da sezona treba da se nastavi i da svi u organizaciji i među igračima treba da se potrude da privedu kraju sezonu na parketu.

Sudbina Evrolige i ACB lige znaće se narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dana.

"Verujem da će povratak takmičenjima biti progresivan, treba da se potrudimo, da probamo da nastavimo sa košarkom tako da ljudi kod kuće imaju barem dva sata dnevno da ne razmišljaju o virusu i da mogu da gledaju košarku", rekao je Ljulj za DAZN, a prenosi Marka.

Real Madrid je počeo sa individualnim treninzima, a Ljulj objašnjava kako stvari funkcionišu na terenu.

"Lopta je obeležena, ne može niko da vam doda svoju. Trudimo se da pratimo pravila i protokol, tako da nema rizika od zaraze".

Ljulj ima 32 godine i oporavlja se od povrede koju je zadobio pre nego što je ovo sve počelo.

"Trebalo je da se pojavim baš te sedmice, bio sam veoma uzbuđen, ali na kraju, ova noćna mora se dogodila. Dobro je i odmoriti se, voditi računa o telu na drugačiji trening, i sada opet krenuti sa treninzima", rekao je Ljulj.

Videćemo za šta će glasati u ponedeljak Real Madrid...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.