Laporta ulazi u trku za Alabu i Halanda

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 19:35

Laporta ulazi u trku za Alabu i Halanda

Novi predsednik Barselone, Đoan Laporta, spreman je odmah da se uhvati u koštac sa problemima.

Španski mediji prenose da će morati da nađe način da servisira velika dugovanja od 1,2 milijarde evra i posebno 220 miliona koje Barselona mora da isplati različitim klijentima do 30. juna.

Ipak, kako prenosi "As", to ne znači da će Laporta zanemariti tim i pojačanja, naprotiv, spreman je da se i u tom pogledu odmerava sa najvećim rivalima.

On će ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << morati da proda određene igrače, pre nego što se reši da dovede nove, a list u tekstu pod naslovom "Počinje borba" prenosi da je Laporta spreman da se uključi u trku sa Realom za potpise Davida Alabe iz Bajerna i Erlinga Halanda iz Borusije Dortmund.

Laporta, koji je na izborima prošlog vikenda dobio oko 54 odsto glasova, u prošlu sredu se susreo sa agentima Davida Alabe, Pinijem Zahavijem i Faljijem Ramadanijem.

Austrijanac je odavno najavio da će napustiti Alijanc arenu kao slobodan igrač narednog leta.

Laporta takođe ima dobar odnosi i sa agentom Halanda, Minom Rajolom.

Ipak, čovek koji je bio na čelu Barselone i u periodu od 2003. do 2010. moraće da proda nekoliko zvezda, a veruje se da su pred izlaznim vratima Antoan Grizman, Usman Dembele i Felipe Kutinjo, dok će učiniti sve da ubedi Lionela Mesija da ostane na "Kamp Nou".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.