Lalatović napustio Borac!

Izvor: Mondo, 10.Okt.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović napustio Borac!

Mladi trener rešio da napusti mesto trenera čačanskog superligaša zbog novog štrajka fudbalera. Uprava igračima ponudila po 150 evra.

Nenad Lalatović više nije trener Borca iz Čačka!

I to pošto je "zebre", posle 12 odigranih kola u Superligi, doveo do treće pozicije, sa jednim bodom više od Partizana i jednim manje od drugoplasiranog Javora.

Nezadovoljan finansijskom situacijom u klub i suočen sa štrajkom igrača, koji su u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odbili da treniraju zbog dugovanja koje Borac ima prema njima, Lalatović se odlučio da raskine saradnju sa klubom iz Čačka.

Igrači Borca platu nisu primili poslednjih šest meseci!

Zanimljivo da je Uprava kluba pokušala da reši problem tako što je svakom fudbaleru ponudila po 150 evra, ali su igrači odbili taj predlog i ostali pri odluci da ne prekidaju štrajk i ne izađu na trening.

Lalatović je sve vreme bio uz igrače, a ostavka na mestu šefa stručnog štaba smatra se vidimo podrške.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.