FK Borac ostao bez trenera

Izvor: TV Arena Sport, 10.Okt.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Borac ostao bez trenera

Nenad Lalatović, trener FK Borca, podneo je ostavku zbog neizmirenih dugovanja prema igračima. Uprava kluba Borac duguje po pet plata fudbalerima. Pod Lalatovićevim vođstvom, Borac je stigao do trećeg mesta na tabeli sa 21 bodom posle 12 kola Super llige.

Čelnici Borca su pokušali da nađu rešenje time što su svakom od igrača ponudili po 150 evra, što su oni odbili i istakli da neće trenirati dok im se ne isplate dugovanja.

“Jeste, otišao sam iz kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << U ponedeljak treba da sednem sa ljudima iz Borca da raskinemo ugovor i rastanemo se na jedan lep način. Igrači su odbili da treniraju već drugi put zbog neisplaćenog novca. Šta ja da radim? To je moja moralna obaveza”, rekao je Lalatović.

On nije jasno odgovorio na pitanje da li možda ostane ako se nešto promeni po pitanju novca.

“Došao sam iz Zvezde, prihvatio sam veliki rizik. Zamislite gde bih bio da nisam uspeo sa Borcem? To je klub sa velikom tradicijom, ima najbolji rezultat poslednjih godina, treći smo na tabeli, ispred Partizana. Igrači su slali poruke i zvali mene i mog asistenta (Dragana) Šarca, ali šta da radim? To je moja moralna obaveza. Ne mogu ovako da radim, propuštanjem treninga ispadamo iz pobedničkog ritma, a ne može da se igra bez treninga”, rekao je Lalatović.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.