Krstajić vraća Milivojevića u martu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić vraća Milivojevića u martu?

Kapiten fudbalera Kristal Palasa Luka Milivojević dobiće poziv selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića za prijateljski meč protiv Nemačke i start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije, prenosi Sportski žurnal.

Takav epilog najavile su i Krstajićeve reči, ali i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, pa se očekuje da se reši sukob na relaciji selektor - Milivojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << započet na Mundijalu u Rusiji.

Tada je Milivojević imao mnogo zamerki na taktiku Krstajića odmah nakon duela sa Švajcarskom (1:2), kasnije je i sve češće javno izražavao nezadovoljstvo, propustio i kompletnu Ligu nacija, ali je selektor ponavljao da mu ne zamera i da će ga pozvati kada dođe pravo vreme, iako je vezista bio optužen za pokušaj puča.

U novoj godini, gde Srbiju čeka veliki zadatak da se plasira na EURO posle dve decenije, prvi čovek FSS Slaviša Kokeza smatra da je vreme da Milivojević ponovo obuče dres "orlova".

"U ovom slučaju niko nije 100 odsto u pravu. Bilo je emotivnih reakcija sa obe strane, ali mislim da Luka Milivojević nema pravo da ne igra za Srbiju, isto kao što selektor nema pravo da ga ne pozove u nacionalni tim", rekao je Kokeza za Žurnal.

Srbija gostuje Nemačkoj u Volfsburgu 20. marta, a pet dana kasnije igra u Lisabonu protiv aktuelnog šampiona Evrope na startu kvalifikacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak Luke Milivojevića među "orlove"?

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019

Sjajni vezista Kristal Palasa bi mogao da se vrati u reprezentaciju iz koje je "ispao" posle Mundijala...Foto: MN Press..Luka Milivojević ponovo u dresu reprezentacije Srbije?..Moguće, mada, kada je reč o nacionalnom timu, nikada ne treba zaključivati unapred, jer znamo šta se sve u prošlosti događalo....Selektor...

Nastavak na Mondo...

Završna reč - Luka se vraća u reprezentaciju?

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019

Stavove su izneli predsednik FSS, igrač i selektor. Završna reč trebalo bi da znači povratak Luke Milivojevića u državni tim...Nesuglasice na relaciji Mladen Krstajić - Luka Milivojević ostavile su reprezentaciju Srbije bez kapitena Kristal Palasa u Ligi nacija...Kragujevčanin je sebi napravio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.