Kraljevčani obezbedili kotu četiri

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Feb.2013, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevčani obezbedili kotu četiri

Ribnica – Mladi radnik 3:0 (25:16, 25:15, 25:21)
Hala sportova u Kraljevu. Gledalaca: 400. Sudije: Boris Kolarević (Novi Sad) i Predrag Balandžić (Beograd). Trajanje meča: 68 minuta.
RIBNICA: Janićijević 7, Pavlović, Okošanović 17, Močić (libero), Janković (libero), Radović, Bićanin, Marinković 3, Vilimanović 2, Lukić, Trajčevski 7, Radević 12. Trener: Boško Mačužić.
MLADI RADNIK: Stojsavljević 8, Munćan 4, Šljivančanin, Pešut 3, Bulić, Brčić 5, Jevtić 1, Peković (libero), Petrović 1, Micić 8, N. Matijašević 5, M. Matijašević. Trener: Dragan Bonić.
(FOTO: V. Marković)
Trebalo je to da bude derbi, kao i u nekoliko prethodnih godina kad koplja ukrste Ribnica i Mladi radnik. Ipak, to je važilo samo na papiru, s obzirom da je meč trajao svega 68 minuta, a dominirali su Kraljevčani.
Ribnica je ostvarila veliki trijumf u prvom meču 17. kola, a sa nova tri boda obezbedila je četvrtu poziciju i najverovatnije izlazak na evropsku scenu naredne sezone! Mladi radnik, kolo pre kraja ligaškog dela šampionata, sada je u neugodnoj poziciji.
U sva tri seta domaći su u ranoj fazi stizali do velike prednosti, koja je potom samo uvećavana. Požarevljani su bili prilično bledi, a sa druge strane mladići u Ribnici sjajni.
To posebno važi za na ovom meču startere Stefana Okošanovića (17 poena) i Miću Janićijevića (sedam poena), kao i rezervistu Andriju Vilimanovića (dva asa).
Semafor 17. kola Viner štetiše Super lige:
Ribnica – Mladi radnik 3:0 (25:16, 25:15, 25:21).
Petak:
18,00: Đerdap – Vojvodina NS seme
20,30: Partizan Termoelektro – Spartak Subotica
Nedelja:
18,00: Radnički – Spartak Ljig
18,00: Železničar – Crvena zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.