Korona virus zaustavio Seriju A!

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korona virus zaustavio Seriju A!

Odložena polovina današnjih mečeva...

Izbijanje epidemije Korona virusa je odložilo čak tri utakmice Serije A.

Premijer Đuzepe Konte doneo je tu odluku nakon 79 slučaja potvrđenog virusa u Lombardiji. Odložen je meč između Intera i Sampdorije, kao i dueli Atalante protiv Sasuola, i gostovanje Kaljarija u Veroni.

"Vlada radi na hitnim merama na suzbijanju i suprotstavljanju virusu", saopštili su ministar sporta Vićenco Spadafora i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpijskog Komiteta Đovani Malago u zajedničkom pismu objavljenom noćas.

Igraće se u Đenovi gde gostuje Lacio, na programu su dueli Torina i Parme, kao i susret u Rimu između Rome i Lećea.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tri meča Serije A otkazana zbog koronavirusa

Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2020

Utakmice Serije A na severu Italije, tačnije u Lombardiji i Venetu, neće biti odigrane zbog pojave koronavirusa na ovom području, saopštila je vlada države. Tri meča pogođena ovom odlukom su Inter – Sampdorija, Atalanta – Sasuolo i Verona – Kaljari i za sada nema naznaka kada bi mogla da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.