Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 14:09

Korona ponovo udara na Milan: Donaruma i Hauge pozitivni

I još trojica članova tima

 Sjajno igra Milan na početku ove sezone, vezali su Rosoneri četiri trijumfa u Seriji A i nagovestili da bi ponovo mogli da budu ozbiljni konkurenti za vrh tabele. Međutim, idiličnu atmosferu u Milanu pokvarili su pozitivni nalazi PCR testa Đanluiđi Donarume i Jens Peter Haugea.

Redovni pregledi, obavljeni u nedelju veče, pokazali su da su sjajni golman i norveški vunderkind zaraženi virusom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << korona. Milan je lošu vest objavio je zvaničnom sajtu.

Fudbalski klub Milan obaveštava javnost da su Donaruma i Hauge dobili pozitivan nalaz posle laboratorijskog pregleda juče uveče. Takođe, zaražena su još trojica članova tima. Reč je o asiptomatskih slučajevima, svi se osećaju dobro i poslati su u kućnu izloaciju. Danas je tim odradio i drugi test i svi su bili negativni“, stoji u saopštenju Milana.

Ovo nije prvi put da se tokom ove sezone Milan susreće sa prisustvom virusa COVID-19. Koronom je bio zaražen i prvi napadač tima Zlatan Ibrahimović, ali se oporavio u ekspresnom roku.

Milan večerass igra protiv Rome i jasno je da će biti značajno hendikepiran zbog izostanka prvog čuvara mreže Đanluiđija Donarume. Njega će zameniti stariji brat Antonio ili rumunski internacionalac Tatarušanu.

Hauge je ovog leta stigao iz Bodo Glinta. Međutim, na početku mandata u Milanu uspeo je mladi Norvežanin da nagovesti ogroman potencijal. Postigao je i gol na gostovanju Seltiku, iako je odigrao svega 10 minuta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.