Kocić: Slika za ceo život; Golman: Bog, srce...

Izvor: B92, 07.Feb.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocić: Slika za ceo život; Golman: Bog, srce...

Futsal reprezentativac Srbije Mladen Kocić rekao je da je ponosan na svoje saigrače posle pobede nad Portugalom i plasmana u četvrfinale Evropskog prvenstva. "Nismo hteli da razočaramo kapitena Marka Perića, obećali smo mu poklon za rođendan u vidu pobede protiv Portugala i možemo zajedno da se radujemo. Pobedu posvećujem i treneru Dejanu Kneževiću. Rekao sam mu da ćemo savladati velikog protivnika jer drugačije ne može biti pred ovakvom publikom", rekao je Kocić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kocić: Sve je bilo fantastično, slike za ceo život

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 01:02

Futsal reprezentativac Srbije Mladen Kocić rekao je nakon pobede nad Portugalijom i plasmana u četvrfinale Evropskog prvenstva da je ponosan na svoje saigrače. . ."Nismo hteli da razočaramo kapitena Marka Perića, obećali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.