Katanija bez trenera

Izvor: S media, 19.Jan.2011, 03:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katanija bez trenera

Dosadašnji trener Katanije, Marko Đanpaolo, doneo je neočekivanu odluku da napusti klub.

U zvaničnom saopštenju kaže se da su trener i klub doneli odluku o sporazumnom prekidu saradnje, nakon remija protiv Kjeva u prošlom kolu Serije A rezultatom 1:1.

Kup Italije: Laveci srušio Bolonju (VIDEO)

Serija A: Dan D za Mihu?

Bolonji ponovo oduzeti bodovi

Đanpaolo je Siclijance preuzeo tokom leta, ali je ekipa posle polovine >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << šampionata upisala samo pet pobeda, što je prilično malo i opstanak kluba u prvoj ligi je pod znakom pitanja.

Katanija ima 22 boda iz 20 utakmica i zauzima 15. mesto na tabeli, sa tri boda više od Lećea, koji se nalazi u zoni ispadanja.

Đanpaolo je šesti trener koji odlazi sa klupe ove sezone u Seriji A, a italijanski mediji prenose da je glavni kandidat za novog trenera Argentinac Dijego Simeone.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.