Kao u gangsterskom filmu, jutros uhapšen portugalski reprezentativac!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao u gangsterskom filmu, jutros uhapšen portugalski reprezentativac!

Šta se desilo utvrdiće istraga, ali ovo je zaista neverovatna vest.

Pre par meseci u incidentu u jednoj diskoteci u Valensiji, Ruben Semedo je pretio pištoljem čoveku sa kojim se sukobio, a na kraju ga je udario flašom, makar su tako glasili prvi izveštaji.

Međutim, ono što se desilo jutros je šokiralo Španiju. Policija je uhapsila fudbalera Viljareala, pod optužbom za otmicu, prebijanje i pljačku.

Izgleda da su, kako tvrdi tužilaštvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Semedo i dvojica prijatelja otela čoveka sa kojim su se sukobili, odveli ga pod pretnjom oružjem u Semedovu kuću, pucali u vazduh i batinali nesrećnika i uzeli mu ključeve od stana, kako bi ga opljačkali.

Kada su ga pustili, on je otišao direktno u policiju, prepoznao je Semeda i još jednog od napadača, koji su od jutros iza rešetaka.

Portugalski fudbaler je stigao u Viljareal iz Sportinga za 14 miliona evra, malo je igrao tokom jeseni zbog povrede. Bio je standardni mladi reprezentativac svoje zemlje, a debitovao je pre par godina i za "A" selekciju.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Skandal u Španiji: Fudbaler Viljareala kidnapovao i opljačkao čoveka

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2018, 12:34

Nezapamćen skandal potresao je Španiju. Fudbaler Vilajreala Ruben Semedo učestvovao je u pljački i otmici...Prema pisanju španskih medija, nedavno se policiji u Valensiji javio muškarac koji tvrdi da su ga Semedo i još dve osobe kidnapovale i tukle u fudbalerovoj kući. Potom su mu uzeli ključeve...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.