Kakve to uopšte ima veze sa Novakom? VIDEO

Izvor: B92, 26.Jan.2023, 16:04

"Kakve to uopšte ima veze sa Novakom?" VIDEO

Srđan Đoković, koji je nakon Novakovog meča protiv Andreja Rubljova, došao u kontakt sa navijačima, glavna je tema u Melburnu.

Pored Srđana našli su se i navijači sa zabranjenim ruskim zastavama, ali i jedan u majici sa slovom "Z".

O ovome su pitali i Beloruskinju Viktoriju Azarenku, koja je u polufinalu eliminisana od Elene Ribakine.

"Ne znam kakve to uopšte veze ima sa Novakom, iskreno", rekla je Azarenka, koja je za celu priču saznala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od radnika obezbeđenja, kog zna godinama.

"Ne znam šta vi želite da uradim povodom toga? Ne znam šta je cilj? Ovi incidenti nemaju veze sa igračima, ali nekako uvek igrače uvlačite u to. Šta je poenta? Mislim da treba da se zapitate, a ne da pitate mene".

U međuvremenu, oglasio se i bivši ukrajinski teniser Aleksandr Dolgopolov, koji proslavu Srba i Rusa naziva "odvratnom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.