Japan nadigrao Amerikance

Izvor: B92, 23.Sep.2022, 17:30

Japan nadigrao Amerikance

Fudbalska reprezentacija Japana pobedila je u Diseldorfu selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 2:0 (1:0) u pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo.

Japan je poveo golom Daićija Kamade u 24. minutu, a do kraja meča u strelce se upisao i Kaoru Mitoma u 88. minutu.

Pripreme za Svetsko prvenstvo u Kataru Japan nastavlja za četiri dana, kada će u Diseldorfu igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Ekvadora, dok SAD u Mursiji igraju protiv Saudijske Arabije.

SAD će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi B sa Engleskom, Velsom i Iranom, a Japan igra u Grupi E sa Španijom, Nemačkom i Kostarikom.

Svetsko prvenstvo u Kataru igra se od 20. novembra do 18. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Japanci bolji od Amerikanaca!

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Sep.2022, 00:30

Fudbalska reprezentacija Japana pobedila je danas u Dizeldorfu selekciju Sjedinjenih Američkih Država sa 2:0, u pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo.. Japan je poveo golom Daićija Kamade u 24. minutu, a manufacture kraja meča u strelce se upisao i Kaoru Mitoma u 88. minutu.. Pripreme za Svetsko...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.