Jacenjuk: Ako bude potrebe uvešćemo vize Rusima

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2014, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jacenjuk: Ako bude potrebe uvešćemo vize Rusima

KIJEV - Ukrajina je spremna da uvede vize Rusima ako to bude bilo potrebno, izjavio je danas ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk.

"Ako bude potrebno da se uvedu dodatne mjere kontrole, uključujući i vizni rešim, to će biti učinjeno", rekao je Jacenjuk u intervjuu za ukrajinski TV kanal 24.

Jacenjuk je kazao da je Ukrajina trenutno zadovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kvalitetom kontrole na zvaničnim kontrolnim punktovima na rusko-ukrajinskoj granici i da je sada prioritet Kijeva da se u djelo sprovede "projekat zida" koji podrazumjeva izgradnju "prave državne granice" između Ukrajine i Rusije, prenijele su Ria novosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jacenjuk: Ako bude potrebe uvešćemo vize Rusima

Izvor: Blic, 16.Okt.2014

Ukrajina je spremna da uvede vize Rusima ako to bude bilo potrebno, izjavio je danas ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk...- Ako bude potrebno da se uvedu dodatne mere kontrole, uključucjući i vizni rešim, to će biti učinjeno - rekao je Jacenjuk u intervjuu za ukrajinski TV kanal 24...Jacenjuk...

Nastavak na Blic...

UKRAJINSKI PREMIJER: Uvešćemo Rusima vize ako to bude potrebno

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 06:22

Arsenij Jacenjuk je još jednom zapretio Rusiji i dodao da je sada prioritet Kijeva da se u delo sprovede "projekat zida" koji podrazumeva izgradnju "prave državne granice" između ove dve zemlje..Ukrajina je spremna da uvede vize Rusima ako to bude bilo potrebno, izjavio je danas ukrajinski premijer...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.